Singura sansa a copiilor cu autsim este terapia. O medie de 5-6 ore pe zi devine o povara financiara pentru parintele obisnuit, insa o necesitate vitala pentru copil. Orice contributie conteaza pentru copiii a caror sansa de a fi integrati in viitor este strict dependenta de sedintele de terapie.

Asociatia noastra este formata exclusiv din parinti, asadar poti dona direct catre cazul pe care doresti sa il ajuti, si pentru proiectele pe care Asociatia Sprijin-Autism vrea sa le dezvolte, precum terapia cu animale si centrul pentru terapii alternative pentru spectrul autistic.

Cum poti sa te implici?

Doneaza lunar o suma in contul unui copil ales de tine. Gasesti mai jos povestile fiecaruia, si o suma simbolica pentru tine devine o suma semnificativa pentru recuperarea lui. Poti dona si o singura data, sau prin PayPal (nu ai nevoie de cont si nu exista comision), important este sa te implici si faci cunoscute informatiile celor care au nevoie de ele.

  • Doneaza prin PayPal aici.
  • Redirectioneaza 2% din impozitul pe profit Asociatiei Sprijin Autism. Este o contributie pe care ne bazam anual pentru a sustine sedintele de terapie ale familiilor care au nevoie de ele pentru a isi introduce copiii in normalitate. Declaratia 230 aici, Declaratia 200 aici.
  • Transfer bancar pentru oricare dintre copiii de mai jos, in conturile fiecaruia, pe care  le gasesti aici, alaturi de povestile lor.